Kérdése van? Hívjon minket! +36303250978

Rólunk

ékszerpont üzlet

Vállalkozásunk, az ekszerpont.hu üzemeltetője 2001 óta áll a Mosonmagyaróvár és környékéről, valamint a közeli Ausztriából érkező vásárlók rendelkezésére.

A városban Souvenir Shop néven egy elegáns, áttekinthető üzletet alakítottunk ki, amit lelkiismeretes munkával működtetünk. Törzsvásárlóinknak ezúton is szeretnénk köszönetet mondani hűségükért.
A minőségre odafigyelve egyre több magyar készítésű terméket forgalmazunk, többnyire Swarovski kristály és cirkónia kő felhasználásával. 
A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően webáruházunk működése is elindult. Az ékszerek vásárlása ma már gond nélkül lebonyolítható az interneten is.
A webáruház kitűnő megoldás arra, hogy akár munka közben, vagy hétvégén a fotelben ülve megvásároljuk a legújabb kedvencünket, vagy akár egy gyönyörű ajándékot. 
Az ékszer szép és tökéletes ajándék minden alkalomra. Webáruházunkban minden ezüst és nemesacél ékszer, valamint a karórákat is a saját polcainkról kínáljuk.
Az aktuális trendeket szem előtt tartva nagy hangsúlyt fektetünk az árukészlet frissítésére.
A gondosan kiválogatott ékszer-óra modellek között minden korosztály számára akadnak igazi szépségek
Az ékszereket díszdobozban küldjük, hogy az alkalomhoz méltó legyen a csomagolás is.
Ön válogasson kedvére, és mi mindent megteszünk az Ön elvárásainak érdekében! 
Köszönjük, hogy felkereste webáruházunkat! Nekünk fontos a vásárlóink bizalma, mosolya, hisz csak így lehet hosszú távon sikeresen örömet szerezni egymásnak.